Wat doen wij

Hoe en waarom?

U wil gewoon genieten

 

U bent niet zeker of U beschikt over het nodige organisatietalent of over de nodige creativiteit. U hebt dan ook geen zin om hierover nachten wakker te liggen en wil alle stress en kopzorgen vermijden. U wil gewoon rustig naar die mooie dag toeleven.

Geen probleem : wij regelen, in samenspraak met U, alles tot in het kleinste detail.

Hoe? Op uw vraag regelen wij een eerste afspraak. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Een kennismakingsgesprek zal ons een eerste indruk en een globaal beeld geven van wat U verwacht van uw huwelijk.

Met de verzamelde informatie tijdens deze afspraak gaan we aan de slag en wordt er een voorstel opgemaakt.

Eens dit voorstel geaccepteerd is en wij beslissen om samen in zee te gaan, wordt een overeenkomst opgesteld. Vanaf nu gaat de bal aan het rollen.

Wij organiseren uw droomhuwelijk. U wordt in alle fases door ons permanent betrokken en elk door U gewenste detail wordt door ons uitgewerkt en verzorgd.

Voor "Best Weddings" zijn geen 2 huwelijken identiek.

Elk huwelijk wordt persoonlijk verzorgd volgens jullie karakters, jullie interesses en jullie levensstijl.

 

Waarom? U weet niet hoe eraan te beginnen

Een huwelijk organiseren vraagt een zeker organisatietalent. Er moet aan honderd en één dingen gedacht worden.

Weet U niet waar beginnen of hebt U geen idee van wat er allemaal moet gebeuren, laat ons U dan begeleiden. Zeg ja tegen ons organisatietalent, onze creativiteit en onze ervaring. Wij helpen U in het realiseren van Uw droomhuwelijk.

Wij laten alle onderdelen samenvloeien tot één geheel.

 

Wij maken voor U een feest op maat. Wij zorgen voor de zorgeloze voorbereidingen naar wat de mooiste dag van uw leven zal worden.

 

U hebt een overvolle agenda

Een huwelijk organiseren is tijdrovend.

Heeft U een drukke agenda door uw professioneel leven en 24u in een dag is al kort, dan zorgen wij ervoor dat U de stress en de kopzorgen bij de organisatie van uw droomdag kan opzijschuiven. Wij nemen voor U de touwtjes in handen.

Wij regelen voor U de nodige afspraken en volgen voor U op waar U allemaal moet aanwezig zijn en wat U zeker niet mag vergeten. Verder regelen wij alles voor U, zo kan U zich aan een droomhuwelijk verwachten zonder dat uw drukke professionele leven hieronder zal leiden.

 

U wil gewoon genieten

U bent niet zeker of U beschikt over het nodige organisatietalent of over de nodige creativiteit. U hebt dan ook geen zin om hierover nachten wakker te liggen en wil alle stress en kopzorgen vermijden. U wil gewoon rustig naar die mooie dag toeleven.

Geen probleem : wij regelen, in samenspraak met U, alles tot in het kleinste detail.

Wij stylen uw huwelijk

Met onze creativiteit en ervaring, hebben wij oog voor elk detail. Aarzel niet en contacteer ons om jullie huwelijk te stylen.

Ceremonieaankleding: Aanstaande bruidsparen vinden het steeds belangrijker dat de aankleding van de ceremonie tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

Jullie willen de ceremonie, in de kerk of op een aparte locatie, omtoveren tot het ideale droomplaatje om jullie huwelijk in te zegenen.

 

Tafeldecoraties: Stijlvol of hip dineren is voor iedereen aangenaam.

Door een verzorgde aankleding van de tafels, volgens jullie wensen en stijl, creëren wij de optimale sfeer waarin jullie jullie gasten willen laten genieten van het diner of het door jullie gekozen concept.

 

Zaaldécoraties / locatiedécoraties: Zaal- of locatiedécoraties mogen uiteraard niet ontbreken in het totaalplaatje.

Wij stylen iedere zaal, tent, tuin of … volgens jullie wensen, stijl en persoonlijkheid.

 

Styling thema’s: Veel bruidsparen kiezen voor een themakleur die doorheen het hele huwelijk terug te vinden is. (kleding, ceremonie, décoratie, bloemen,…)

Ook andere thema’s kunnen jullie huwelijk een meerwaarde bieden. Deze geven de gasten een glimp van jullie levensstijl en persoonlijkheid.

Vanina Beeckman

When every detail matters

Geniet van een dag zonder zorgen. Wij denken aan elk detail.